Вести

Напредњаци из Госпођинаца покренули акцију “Даруј од срца”

Окупљени око идеје да предстојеће празнике улепшају деци, активисти из Месног одбора Српске напредне странке у Госпођинцима почели су са акцијом прикупљања новогодишњих пакетића под називом ” Даруј од срца”.

“Окупили смо са циљем да улепшамо празнике малишанима и за веома кратко време успели смо да активирамо велики број добрих људи. Подржали су нас бројни суграђани али и привредници које су нам помогли у овој хуманитарној причи. Надам се да ћемо утицати на све људе у читавој општини како бисмо ове године поред свих недаћа успети да обрадујемо најмлађе.
Да подсетим да ће сви пакетићи који се прикупе, бити подељени угроженим породицама. Све што је потребно да урадите како бисмо заједно улепшали празнике малишанима је да у једну украсну кесу убаците неколико слаткиша, сланих грицкалица и сокића и уз лепу поруку, пакетић однесете у прихватни центар који се налази у месној заједници у Госпођинцима”, рекао је Борис Страживук, иницијатор хуманитарне акције. Сви грађани који желе да се прикључе акцији на крају још једне тешке године коју остављамо за нама, пакетиће могу да оставе у месној заједници у Госпођинцима.