Вести

Уручене стипендије најбољим студентима са територије општине Жабаљ

Председник Општине Жабаљ Чедомир Божић у присуству члана Општинског већа за образовање Лазара Чонкића, уручио је данас стипендије најбољим студентима са територије општине. Општина Жабаљ годинама уназад стимулише марљиве студенте и на тај начин мотивише их да наставе са добрим резултатима. Председник Божић је истако да му је задовољство што већ пету годину заредом има прилику да уручи стипендије младим људима који својим радом и залагањем постижу изузетне резултате на факултетима на којима студирају.
“Неке од вас сам и лично упознао и увидео колико је ваш рад предан и пожртвован. Иако смо ове године мало заоштрили критеријуме Конкурса, ви сте све то испунили и тиме потврдили колико марљиво учите. Желим да и даље будете тако успешни, јер је то огроман потенцијал за нашу локалну заједницу и надам се да ћемо у будућности директно или индиректно сарађивати” рекао је Божић.

На Конкурс за стипендирање сутдената који је расписала Општина Жабаљ, пристигла је 21 пријава, а Комисија је одобрила 13 стипендија. Добитници стипендија ће у академској 2016/2017 години добијати по 7000 динара месечно.

У Жабљу 27.01.2017. Служба за односе са јавношћу