Саопштење

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Жабаљ најоштрије осуђује данашње насилничко понашање групе људи, на челу са Бошком Обрадовићем.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Жабаљ најоштрије осуђује срамне нападе на чланове породице председника Републике Србије Александра Вучића од стране појединих медија који су под контролом тајкуна Драгана Ђиласа.

Осуда активности Борислава Новаковића

Општински одбор СНС Жабаљ најоштрије осуђује понашање Борислава Новаковића, повереника Јеремићеве странке за Војводину и бившег градоначелника Новог Сада, а у вези са оптужбама које он упућује на рачун садашњег градоначелника Милоша Вучевића.

Општински одбор Српске напредне странке Жабаљ

Општински одбор Српске напредне странке Жабаљ осуђује синоћни покушај насилног упада, припадника групације 1 од 5 милиона, у Председништво Србије. Синоћни инцидент испред зграде председништва представља дело мржње тзв. групе 1 од 5 милиона и њихових налогодаваца, са циљем изазивања насиља.

Што хитније санкционисати говор мржње

Прљава кампања која се већ дужи период води против председника Србије Александра Вучића достигла је врхунац. Претње које се упућују Александру Вучићу, а које су усмерене на његову децу, су веома опасне и оне морају тако и да се третирају.

Pages