Вести

Лап топ на поклон

Активисти МО СНС Ђурђево посетили су породицу са четворо деце у овом месту и том приликом им уручили лаптоп.

О свему са...

У понедељак, 8. јуна од 20 часова, на нашој фејсбук страници биће уживо емитована ексклузивна емисија, чији ће гост бити председник Општине Жабаљ Чедомир Божић. Имаћете прилику да чујете оно што вас занима - шта је до сад добила општина Жабаљ, а шта је у плану за наредни период?

За лепше Госпођинце

Aктивисти Општинског одбора Српске напредне странке Жабаљ организовали су радну акцију уређења места Госпођинци. Овом приликом покошене су јавне зелене површине, реконструисане клупе, уређене трибине и офарбане ограде на локацијама испред цркве.

ВУЧИЋ: СРБИЈА ЋЕ БИТИ УЗ СВОЈ НАРОД У ЦРНОЈ ГОРИ

Борићемо се свим правним средствима да докажемо међународној јавности да неко у Црној Гори покушава да створи нову цркву, са крајњим циљем "нестанка" српског народа, рекао је председник Србије Александар Вучић после разговора са Патријархом српским Иринејем.

Уклањање дивље депоније

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке Жабаљ уредили су део пута на подручју Месне заједнице Ђурђево који води према Новом Саду. У акцији чишћења отпада, уклоњена је и дивља депонија на овом потезу.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО ВАСКРС

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је честитку Његовој светости патријарху српском господину Иринеју, свештенству и монаштву, као и свим православним верницима који Васкрс славе по Jулијанском календару. У честитки се каже:

Pages