Вести

У посети Марији Ачански

Чланови Општинског одбора Српске напредне странке Жабаљ Урош Радановић и Ново Доведан посетили су пензионерку Марију Ачански из Жабља, којој је у недељу позлило на предизборном скупу у Чуругу, на којем је говорио председник СНС Александар Вучић.

Избори нису игра, нити је држава играчка

Извор: Српска напредна странка
Председник Српске напредне странке Александар Вучић најавио је данас на предизборном скупу у Чуругу више инвестиција за тај део Србије, међу којима је улагање у путну инфраструктуру.

Нема и неће бити несташица, не наседајте на трикове

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да Србија није нити ће бити ни у каквом рату и замолио грађане да не наседају на провокације да неће бити довољно хране, или нафте, јер се држава поступајући озбиљно и одговорно, постарала да свега буде довољно.

Фабрика воде

Званично је потписан уговор о изградњи фабрике воде, односно постројења за прераду пијаће воде у општини Жабаљ, која ће се најпре градити у Чуругу, а биће завршена ове године. Вредност инвестиције је 65 милиона динара које је обезбедила локална самоуправа и још 25 милиона динара од Покрајинске владе.

Мир и стабилност од кључног значаја за цео регион

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са српским чланом Председништва Босне и Херцеговине Милорадом Додиком. Двојица саговорника оценили су да су мир и стабилност од кључног значаја за цео регион.

МИРОВИЋ: ЈЕДНОДУШНА ЖЕЉА ДА ВУЧИЋ БУДЕ НАШ КАНДИДАТ

Члан Председништва Српске напредне странке и председник Покрајинске владе Игор Мировић је рекао да је једнодушна жеља не само чланова тог тела већ и огромне већине бирача у Србији да се председник Србије Александар Вучић поново кандидује на ту функцију и да се његов став очекује до краја месеца.

Награда за успех

Чланови ОО СНС Жабаљ посетили су Рукометни клуб "ЖСК 1955" и том приликом уручили су голману Александру Јовановићу лаптоп, уз речи подршке за његове успехе и достигнуће до дреса репрезентације.

Посетa манастиру Сопоћани

Посетом манастиру Сопоћани, председник Александар Вучић јутрос је започео други дан посете Златиборском и Рашком округу.

Председника је дочекало монаштво манастира и игуман Теоктист, као и житељи тог краја.

ВУЧИЋ УПУТИО БОЖИЋНУ ЧЕСТИТКУ

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас Божићну честитку надбискупу београдском и метрополиту Станиславу Хочевару и свим хришћанским верницима који Божић славе по грегоријанском календару. У честитки се каже:

"Ваша Преузвишености,

Pages