Вести

ВУЧИЋ: НАШ ЗАДАТАК ЈЕ ПОБЕДА

Лидер Српске напредне странке Александар Вучић истакао је да ће странка пред грађане изаћи са великим плановима, амбициозним, али реалним, и да је задатак на изборима - победа, која ће се, истиче, тешко остварити.

ЧУРУГ: Поклон веслачком клубу за унапређење тренинга

Повереник Општинског одбора Српске напредне странке Жабаљ Чедомир Божић посетио је данас Веслачки клуб „Чуруг“ и том приликом, члановима клуба је уручио плазма телевизор, који ће служити за потребе унапређења визуелне припреме тренинга.

УРУЧЕН ШПОРЕТ НА ДРВА ДЕВЕДЕСЕТОГОДИШЊАКИЊИ ИЗ ЧУРУГА

Представници Општинског одбора Српске напредне странке Жабаљ уручили су шпорет на дрва Миољки Бранкић (90) која сама живи у насељеном месту Чуруг у општини Жабаљ. .Приликом обиласка овог места активисти ОО СНС Жабаљ утврдили су да је домаћинству Миољке Бранкић шпорет на дрва неопходан.

У посети ПГ Ђукић

Председник Општине Чедомир Божић заједно са директором ЈКП ''Водовод Општине Жабаљ'' Радованом Плачкићем, помоћником Новом Доведаном и председником МЗ Госпођинци Борисом Страживуком посетио је Пољопривредно газдинство Ђукић из Госпођинаца.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић у посети општини Жабаљ

Министар спорта и омладине у Влади Републике Србије Вања Удовичић посетио је спортисте у општини Жабаљ. Удовичић је посету започео на терену ФК „Бачка 1923“ у Ђурђеву, кад је разговарао са председником клуба и младим фудбалерима.

Обилазак Дома здравља у Чуругу

У циљу подизања нивоа квалитета здравствене заштите на територији општине Жабаљ, председник општине Чедомир Божић обишао је са директором Дома здравља Жабаљ др Николом Дукићем Здравствену станицу „Др Јован Туцаков“ у Чуругу, која функционише у оквиру Дома здравља Жабаљ.

ВУЧИЋ: СНС ЋЕ НА ИЗБОРЕ ИЗАЋИ СА НАЈМАЊЕ 20 ОДСТО НОВИХ ЛИЦА

Председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић најавио је вечерас, након седнице Председништва партије, да ће та странка на изборе, највероватније крајем марта, изаћи са најмање 20% нових лица, те да ће се бавити собом, а не коалиционим пратнерима, о којима ће суд бити дат на бирачким местима.

Pages