Видео

Министар омладине и спорта Вања Удовичић у посети општини Жабаљ

Министар спорта и омладине у Влади Републике Србије Вања Удовичић посетио је спортисте у општини Жабаљ. Удовичић је посету започео на терену ФК „Бачка 1923“ у Ђурђеву, кад је разговарао са председником клуба и младим фудбалерима. Након тога се упутио у жабаљску спортску халу, где су га дочекала деца из жабаљске основне и средње школе, као и млади кошаркаши КК ”Дифенс” из Жабља и рукометаши РК ”Хајдук” из Чуруга, са којима је и накратко заиграо на терену.

Обилазак фирме "Јомапекс"

Председник Oпштине Жабаљ Чедомир Божић посетио је са сарадницима фирму "Јомапекс" у Жабљу, која се бави производњом и монтажом опреме за живинарске и сточарске фарме.

Обраћање јавности повереника Општинског одбора СНС Жабаљ

Председник општине и повереник Општинског одбора Српске напредне странке Жабаљ Чедомир Божић говорио је данас на конференцији за медије о свеобухватном раду и постигнутим резултатима у протеклом периоду.

Чланови Грађанске иницијативе колективно приступили СНС

Група Грађана "Грађанска Иницијатива" данас је колективно приступила Српској Напредној Странци, како је истакао председник сад већ бивше ГГ препознали су напоре које улаже Српкса Напредна Странка и премијер Вучић на побољшању животног стандардаграђана, искорењивање криминала и корупцију, и стварању једног модерног европског друштва.

Жабаљ - Општински одбор ДСС - а у Жабљу прешао у Српску напредну странку

Српска напредна странка саопштила је данас да је Општински одбор Демократске странке Србије у Жабљу са председником Радованом Плачкићем на челу приступио СНС-у.

"Тиме је дата јасна подршка политици Александра Вучића", наводи се у саопштењу СНС и додаје да је Плачкић рекао да жели да буде део тима "који ће од ове државе направити боље место за живот и рад".

ВУЧИЋ: ГОСПОДО У ХАГУ, НАУЧИТЕ ДА ПОШТУЈЕТЕ СРБИЈУ

СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Живот господина Здравка Толимира далеко је важнији од свих захтева Хашког трибунала и то је кључно питање, а не да ли је неко вршио утицај на сведоке, рекао је данас премијер Александар Вучић одговарајући на питања новинара.

Неко мора да нам пружи одговор на питање зашто је човек умро у притвору, навео је Вучић и додао да је његов одговор Хагу на јучерашњи однос према нашем представнику на суђењу: "Господо, господине Ори, и сви у Хашком трибуналу, научите да поштујете Републику Србију, а онда ћемо да наставимо разговоре у складу са законима Србије".

Pages