Саопштење

Напад на СНС у Госпођинцима (12.3.2014)

Чланове Месног одбора Српске напредне странке у Госпођинцима јутрос је дочекало непријатно изненађење. Дошли смо ујутру до просторија странке, како бисмо имали кратак састанак и изашли на пијацу да будемо са грађанима. На вратима смо затекли непознати метални катанац. Ту није био крај. У бравама, којима се отварају врата, налазили су се уметнути, натрпани метални предмети,попут спајалица и други слични ситни предмети који су онемогућавали откључавање браве.

Ангажовањем присутних људи успели смо да отворимо врата и уђемо у просторије. Установили смо да ништа није однето па нисмо желели да случај пријављујемо надлежнима. Иако са закашњењем, успели смо да обавимо све што смо планирали.

Подсетимо, Српска напредна странка, од свог оснивања, има огромну подршку у Госпођинцима која је потврђена резултатима. Општепозната чињеница је да смо на свим досадашњим изборима освојили највећи број гласова Госпођинчана.

ОО СНС Жабаљ и МО СНС Госпођинци нису изненађени оваквим чином. Сматрамо да је овај немио догађај израз немоћи наших противника, а можда и одраз неконтролисаног страха од реформи и победе Српске напредне странке која се бори подједнако за сваког грађанина без разлике и дискриминације. Не треба занемарити ни страх појединаца од губитка привилегија стечених на рачун народа.

Наглашавамо да, оно што се јутрос десило, ни на који начин не повезујемо са поштеним, вредним и мирним становницима Госпођинаца.

Захваљујемо се свим својим суграђанима, симпатизерима и члановима на исказаном стрпљењу, солидарности, поверењу и подршци.

Убеђени смо да ћемо 16. марта, заједно са Госпођинчанима, показати да је будућност у коју СВИ верујемо Александар Вучић и СНС.