Саопштење

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Медијске лажи не могу дестабилизовати развој Србије и политику председника Вучића

Општински одбор Српске напредне странке Жабаљ најоштрије осуђује медијске нападе на председника Србије Александра Вучића, као и на чланове његове породице.
Континуирани медијски напади на председника Србије Александра Вучића указују на прљаву медијску кампању у којој се на безочан начин нападају и чланови његове породице. Сведоци смо да Србија иде крупним кораком напред и да се унапређење види у свакој свери живота. Константан раст нових радних места, нови инфраструктурни пројекти, стране инвестиције, нове фабрике, нови аутопутеви су очигледно разлози незадовљства групације окупљене око тзв. Савеза за Србију зато што немају личних користи, па измишљотинама и спиновима о члановима породице председника Србије покушавају да уруше ауторитет и дестабилизују његову политику. Сматрамо да је овакав вид комуникације кукавички и малициозан и да никако не представља политичку борбу. Александар Вучић својим безрезервним залагањем успешно спроводи политички програм који је заснован на плану за економски развој, као и решењу за Косово и Метохију. Народ у Србији то одлично види и пружа огромну подршку председнику Вучићу.
Општински одбор Српске напредне странке Жабаљ поручује да фабрикованим лажима, плаћени медији, неће успети да дестабилизују политику Александра Вучића која је усмерена ка напредној, развијеној и просперитетној Србији.

ОО СНС ЖАБАЉ