Вести

Челници Грађанске иницијативе колективно у СНС

Челни људи Грађанске иницијативе саопштили су на вечерашњој конференцији да колективно приступају Општинском одбору Српске напредне странке у Жабљу.
Према речима првог човека Грађанске иницијативе Слободана Гвозденца на овај потез су се одлучили из разлога што су препознали циљеве и политику коју спроводи Српска напредна странка и премијер Александар Вучић, саопштио је Медија центар за Војводину СНС.
"Желимо да кроз заједничко деловање учинимо нешто добро за средину у којој живимо", истакао је Гвозденац.
Повереник Српске напредне странке у Жабљу Чедомир Божић изразио је задовољство што су чланови Грађанске иницијативе препознали напоре које улажу Српска напредна странка и премијер Вучић, на побољшању животног стандарда грађана, искорењивању криминала и корупције и стварању једног модерног друштва.
"Новим члановима СНС - а могу да кажем да их очекује доста рада, јер једино радом и залагањем свих нас, можемо створити услове за развој Општине Жабаљ", рекао је Божић.
Члан Извршног одбора СНС Ђорђе Радиновић пожелео је добродошлицу новим члановима и изразио уверење да је општински одбор Српске напредне странке додатно ојачан њиховим учлањењем, као и да ће нови чланови дати свој максимум за напредак и развитак Општине Жабаљ.

Грађанска Иницијатива је на локалним изборима који су одржани 24. априла прошле године освојила два мандата у Скупштини општине Жабаљ.