Вести

Избори нису игра, нити је држава играчка

Извор: Српска напредна странка
Председник Српске напредне странке Александар Вучић најавио је данас на предизборном скупу у Чуругу више инвестиција за тај део Србије, међу којима је улагање у путну инфраструктуру.

"Пут од Новог Сада, Бачког Јарка, Темерина, Надаља до Бачког Градишта, Бечеја и десно ка Чуругу морамо да урадимо у целини", рекао је Вучић и додао да ће, осим тога, пут Чуруг-Жабаљ, дужине 12 километара, почети да се ради чим буде лепо време.

Навео је да ће бити урађено и постројење за прераду воде у Госпођинцима, као и магистрални цеводовод између Жабља, Госпођинаца и Ђурђева.

"Тиме бисмо решили један од великих проблема пијаће воде у овом делу Србије", рекао је Вучић.
Он је рекао да ће оног секунда, када будемо имали развијену мрежу ауто-путева чији ће део пролазити кроз жабаљску општину, Чуруг и друга места бити отворена за инвеститоре.

"Радићемо и верујем да ћемо успети да доведемо једног од озбиљних инвеститора на територију општине Жабаљ. То значи запошљавање људи, али и да ће локална самоуправа имати више новца да асфалтира улице", рекао је Вучић.

"Не могу да обећавам оно што нећемо да урадимо, али запамтите ове ствари које сам вам рекао јер то ћемо да урадимо. То је оно што је реално и за шта ћемо новац да пронађемо", навео је он.

Председник Српске напредне странке Александар Вучић најавио је данас на предизборном скупу у Чуругу више инвестиција за тај део Србије, међу којима је улагање у путну инфраструктуру.Извор: Српска напредна странка
Вучић је рекао да ће поново да дође у Чуруг да пита мештане да ли је урађено оно што је обећано и да ли су задовољни.

Рекао је да је преоптерећен оним што се дешава у Украјини јер то, додао је, доноси негативне последице за нашу земљу.
С тим у вези, позвао је грађане на разумевање, рекавши да нам неће бити лако у наредном периоду, те и да су зато посвећеност, одговорност и озбиљност важнији него икада.

"Ови избори су пре свега питање шта ћемо оставити нашој деци. Да избегнемо сукобе и младе људе научимо одговорности. Ја нећу држати запаљиве говоре о политичким противницима. Њихова дела говоре за њих, а о нама говори све што смо урадили. Сами видите ко чува стабилност и мир. Избори нису игра, нити је држава играчка", поручио је Вучић.
Указао је да се неодговорност скупо плаћа и да је зато важније него икада да покажемо пуну одговорност и да се понашамо озбиљно.

Навео је да су људи научили ко може да ради, а ко не и додао да је сигуран да нико више не жели да се врати у прошлост када су, додао је, фабрике затварали и када нису градили ауто-путеве већ су "само трпали новац у сопствене џепове".

Током Вучићевог обраћања, једној госпођи која је присуствовала скупу је позлило, на шта је Вучић одмах реаговао.

"Има овде лекара. Биће све у реду, не брините људи. Браво за госпођу, већ јој је боље", рекао је Вучић који је сишао са бине и отишао да поздрави жену којој је позлило.