Вести

МИРОВИЋ: ЈЕДНОДУШНА ЖЕЉА ДА ВУЧИЋ БУДЕ НАШ КАНДИДАТ

Члан Председништва Српске напредне странке и председник Покрајинске владе Игор Мировић је рекао да је једнодушна жеља не само чланова тог тела већ и огромне већине бирача у Србији да се председник Србије Александар Вучић поново кандидује на ту функцију и да се његов став очекује до краја месеца.
Мировић је после седнице Председништва на питање новинара да ли се разговарало о кандидатури Вучића и да ли је ближи одлуци о томе, рекао да та тема формално није била на дневном реду, али да су кроз излагања чланови истакли став да Вучић треба да се кандидује, јер, како се изразио Мировић, "има с'чим изаћи пред Милоша".
Мировић је истакао да је Вучић својим радом и резултатом изборио жељу да говоре о њему као свом кандидату на председничким изборима.
"Не кријемо намеру, жељу и вољу да га подржимо на предстојећим изборима и уверен сам да он наше ставове прихватити и прихватити да буде кандидат и да ће у тој борби победити", истакао је Мировић.
Мировић је оценио да неће бити лака борба, јер је велики број опозиционих кандидата и да ће то бити до сада најозбиљнија политичка борба у последња два, три изборна циклуса.
"Предстоји велики ангажман чланства и труд да сви наши бирачи изађу на изборе и схвате значај програма и његове реализације о чему највише говори Александар Вучић и о томе да је важно одржати континуитет у свим аспектима живота", рекао је Мировић.
Мировић је указао да ако би неким чудом победио неко други све би се преко ноћи срушило као кула од карата.
Истакао је да су огроман труд и рад уложени у напредак Србије , што је видљиво и мерљиво.
"Отуда наша једнодушна намера да га подржимо на председничким изборима. Очекујем да ћемо до краја месеца имати и његов и наш јасан став о томе", навео је Мировић.