Вести

ОПШТИНА ЖАБАЉ ПРЕЗЕНТОВАЛА СВОЈУ ТУРИСТИЧКУ ПОНУДУ НА САЈМУ ТУРИЗМА У ЉУБЉАНИ

ОПШТИНА ЖАБАЉ ПРЕЗЕНТОВАЛА СВОЈУ ТУРИСТИЧКУ ПОНУДУ НА САЈМУ ТУРИЗМА У ЉУБЉАНИ

Преседник општине Жабаљ Чедомир Божић и директорица Туристичке организације општине Жабаљ Марија Чупић, представили су данас туристичку понуду општине на међународном сајму туризма у Љубљани. У препуној сали за презентације у оквиру сајма, председник се обратио присутнима и укратко рекао шта се до сада урадило по питању туризма у општини Жабаљ, као и какви су планови за будућност. “Морам истаћи да ћемо у наредном периоду акценат ставити на наше паркове природе-Јегричку и Стару Тису, стварању услова за изградњу кампова, као једним од најтраженијих смештајних капацитета данашњице. Због свега тога у наредном периоду фокусираћемо се на то да искористимо што више њиховоих потенцијала. У плану нам је да у туристику понуду наше општине уврстимо разгледање флоре и фауне ова два резервата природе”, рекао је Божић.
У оквиру конференције, приказан је и кратак промотивни видео, који је урадила Туристичка организација општине Жабаљ, а који у најкраћем приказује колико је шаролика туристичка понуда општине Жабаљ.
По завршетку конференције, на штанду Туристичке организације Војводине, уприличен је коктел, на ком су посетиоци могли да уживају у гастрономској понуди општине Жабаљ.
Ово је иначе седми пут узастопно како се општина Жабаљ појављује на Међународном сајму туризма у Љубљани, и према речима директорице Туристичке организације Жабаљ Марије Чупић, ова манифестација у многоме је помогла унапређењу туризма на територији општине.

Служба за односе са јавношћу
03.02.2017.