Вести

СРЕЋАН ДАН ДРЖАВНОСТИ

Општински одбор Српске напредне странке Жабаљ честита свим грађанима Србије Дан државности.
Данас се сећамо пресудног тренутка за историју српског народа, када је 1804. Карађорђе Петровић подигао у Орашцу Први српски устанак. На Сретење 1835. године у Крагујевцу је проглашен и први устав кнежевине Србије, познат као Сретењски устав.
Данас је Србија стабилна држава која је на добром путу, економски напредује, безбедносно је сигурна и има веома важну улогу у регионалној стабиности. Председник Српске напредне странке, односно Председник Србије Александар Вучић континуирано показује како се прави државник бори за интересе своје земље, унапређујући економску стабилност, сигурност и напредак у свакој сфери. Данас је веома важно истаћи да је пут Србије трасиран ка пропсперитету земље и ка  миру и стабилности.
Сретење дочекујемо у позитивној атмосфери, политичкој стабилности и у свеукупном благостању, што  довољно говори о резултатима Александра Вучића.
Општински одбор Српске напредне странке Жабаљ ће настојати да сваким даном уради више за свој народ и да трудом и радом, уз мудре и храбре одлуке, помогну председнику Србије у борби за успешну и просперитетну будућност.
Уз чеситке православног празника и Дана државности, шаљемо поруку кроз речи Александра Вучића "да будемо свој на своме, бринемо и чувамо своју државу",
Живела Србија!